Arkiv

» maj 2015 (1)
» mars 2015 (1)
» november 2014 (1)
» juli 2014 (1)
» mars 2014 (1)
» januari 2013 (1)
» november 2012 (1)
» oktober 2012 (1)
» augusti 2012 (2)
» juli 2012 (3)
» juni 2012 (3)

visar: arkiv för mars 2014

onsdag 19 mars

Efter 8 månaders vila

Idag var det dags för återbesök för Casablanca på Husaby Hästklinik.  Det är 8 månader sedan hon fick en spark som orsakade en splittskada på gaffelbandsgrenen. Det har varit en lång vila och väntan. Idag var vi tillbaka för koll. Skritt och trav i gången OK. Longering på grus båda varven OK! (Casablanca tyckte det var så kul att det hände något så hon ville bara springa och springa...) Böjprov OK. Ultraljud mycket bättre mot sist vi var där, i oktober, så nu blir det äntligen till att sätta igång henne igen! 

cas1.jpg

Inte minst Casablanca kommer tycka att detta ska bli kul. Casablanca är en pigg ponny som vill att det händer saker och hon har verkligen deppat när hon inte fått följa med ut på något äventyr överhuvudtaget. 

 

 

 Jag tror även att en viss dotter i familjen är glad denna dag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi får hoppas att hon håller för ridning nu. Efter två månaders igångsättning blir det ett nytt återbesök.

 

cas5.jpgJa detta var en rolig nyhet för oss och från oss på Långås! Mitt ressällskap, Jenny Svartholm, tycker att jag sköter bloggen dåligt, och det är väl sant. Får försöka skärpa till mig nu då! Det händer faktiskt rätt så mycket skoj här på stuteriet som inte når allmänheten . Får ta tag i hemsidan helt enkelt och sköta uppdateringarna lite bättre framöver

 

 

 

 

Tack så mycket för hjälpen idag Jenny!

 

 cas6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer: 0 Permalänk

 
stäng