Arkiv

» maj 2015 (1)
» mars 2015 (1)
» november 2014 (1)
» juli 2014 (1)
» mars 2014 (1)
» januari 2013 (1)
» november 2012 (1)
» oktober 2012 (1)
» augusti 2012 (2)
» juli 2012 (3)
» juni 2012 (3)

visar: arkiv för oktober 2012

måndag 8 oktober

Bra träningar i september

Hösten kom fort och i september har vi haft tre roliga träningar. Först ut var en grundträning mot hoppning för Kaisela i Hindås. Lovisa har aldrig ridit för henne, men däremot är Kaisela Emblas ridskolelärare. Dock har Embla aldrig varit där med Alcon, så den 7 sept lastade vi Casablanca och Alcon för en mysig träningskväll i Hindås. Alcon har ju flyttat men Casablanca hade inget alls emot att åka transport ihop med sin gamla kompis. Kaisela var jättebra att rida för så det var en mycket trivsam kväll. Mamma Mia (Emblas mamma) förser oss alltid med fika av högsta klass - förhöjer det hela ännu mer!

11.jpg

Kaisela förklarar, Alcon vill helst inte lyssna...

 

Nästa träning ut blev för Sussie Blomqvist och samma ekipage den 18 september. Sussieträningarna är speciella, ger grymt mycket och hästarna gillar dem! Särskilt Alcon blev gôrbusig och uppspelt och glad och riktigt studsade fram - den sötingen! Embla gillade hans energi och framåtanda och fixade den lille studsbollen jättebra!

12.jpgAlconbus är glad!

13.jpgTjoho!

91.jpgCasablanca och Lovisa var också jätteduktiga!

 

Den 23 september hade vi en heldag med Anna Stewart! Då var vi flera ekipage, totalt sett 5 st. Förmiddagspasset gick ut på att få helheten i ridningen att fungera, vad behöver korrigeras och tränas på? Kan man komma på en framkomlig väg att nå sitt mål, kortsiktigt och långsiktigt. Det bjuds på många "aha-upplevelser"  under en Annaträning.1s.jpg

Anki Andersson red Sheridan för Anna och det gick så grymt bra!!! Riktigt lyckad lektion! Efteråt var pållen så trött och tränare och ryttare så här glada:

6.jpg 5s.jpgSigne var också så jättenöjd med lektionen och hittade en del nya knappar på MulleTungan ute

 

  

4s.jpgThea och Pawnee gillar Annalektioner

 

35.jpg

Söta Alcon och Embla är så duktiga!

 

Det blir många bilder men det är kul att visa de olika ekipagen. Vi har kämpat mycket mot vädrets makter men har ändå välsignats med mestadels uppehåll när det har gällt. Under Anna-träningsdagen stod Theas mamma Erika för den goda matkorgen till oss alla. Tack för det!

2.jpg

Lovisa och Casablanca.

 

På eftermiddagen var det hoppträning. En komplett dag som var jättelyckad men som mörade oss alla ;-)

 

425855_10151026455806237_1259752141_n.jpgAnki och min goding SheridanTungan ute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.jpg 

 

 

 

 

 Vi var också med på ett hörn, Desdemona och jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen efter, den 24 september, flyttade Pawnee till Stall Nolstommen. Det är roligt att Pawnee har kunnat stå kvar hos oss  1,5 år efter att Thea köpte henne, men nu kom dagen då det blev flytta av. Dels för att det ska bli nära för familjen till sin häst och dels är det fullt i vårt stall så det var oundvikligt. Jag var med och lämnade av Pawnee på nya stallet och önskar Lycka till!

9s.jpg

 

Kommentarer: 0 Permalänk

 
stäng