Arkiv

» maj 2015 (1)
» mars 2015 (1)
» november 2014 (1)
» juli 2014 (1)
» mars 2014 (1)
» januari 2013 (1)
» november 2012 (1)
» oktober 2012 (1)
» augusti 2012 (2)
» juli 2012 (3)
» juni 2012 (3)

visar: alla inlägg

tisdag 12 juni

Äntligen ett litet blogginlägg!

Någon gång måste man sätta igång skrivandet efter låååång tids torka på området. Det var någon gång redan 2010 det gick lite i stå för att under 2011 helt och hållet stanna av med bloggande och täta hemsideuppdateringar. Orsakerna har varit flera men den största boven i dramat har nog varit min fysiska hälsa. Jag fick i januari 2010 diskbråck i ländryggen och det tog ett år tills det blev operation. Ytterligare ett och ett halvt år innan det började 

kännas hyfsat ok och då hade jag hunnit få tre diskbråck till under den tiden varav två st i nacken.  Livet med djur och familj och arbete har flutit på ändå, tack vare den underbara familj man har som ställt upp på så många sätt. Vad gäller hästsidan har Lovisa dragit ett enormt stort lass! Självklart har mina begränsningar i vissa göromål påverkat och för min egen del har det varit en aning nedbrytande med ständig värk, även om man lär sig leva med det också.  Nog om detta-jag mår mycket mycket bättre nu, rider igen, arbetar fullt och klarar vardagen bra även om en knäckt rygg alltid är en knäckt rygg-tror jag. Facebook introducerades även i mitt liv till sist, och det kräver ju inget större engagemang att underhålla- så viss nätkontakt har jag ändå haft under dessa 2,5 år.

ALC.jpg Trots att jag varit lite vingklippt och till synes overksam här på hemsidan har det absolut inte stått stilla på hästfronten i verkliga livet. Tvärtom har vi under förra året hunnit med flera ridläger, premiering, 3-årstest, föl, träningar och några småtävlingar. Detta året har fortsatt med en del spännande saker och hästarna är igång på ena eller andra sättet. 

 

Alcon, vår supergoa lilla welsh mountain valack som hunnit bli 11 år, har sedan 1 mars i år ridits av Embla Backman, och den sista maj köptes han också utav henne och flyttade. Bättre hem och människor runt omkring sig kan han inte få, så även om vi saknar vår maskot, spjuver och lilla klippa så är det med glädje som vi konstaterar att detta var det bästa som kunde hända honom nu. Lovisa har gått vidare till vår större Casablanca och Alcon är en alldeles för bra liten ponny för att bara stå och som har mycket att ge och som givitevis är lyckligast om han får en ny liten go människa som älskar honom och som rider och sköter om honom nu när den första älsklingstjejen klättrar ett steg storleksmässigt. STORT LYCKA TILL! till familjen Backman säger vi.

Nu hoppas jag att snart igen hinna skriva här, det finns mycket att ta igen och mycket att berätta! Allt gott! 

Foto på Alcon: Lovisa Andersson

Kommentarer: 0 Permalänk

Visar 1 av 17 inlägg    nästa» sista»
 
stäng